Urnex

Professionele reiniger voor

espressomachines

Het Amerikaanse bedrijf Urnex is in 1936 opgericht om koffiebranders en koffiebrouwers in Manhattan te helpen hun koffiesmaak nog beter te maken. Het was al snel duidelijk dat de olieachtige koffie in de machines ervoor zorgde dat verse gezette koffie bitter smaakte en daarnaast was het moeilijk om de koffiemachine goed te reinigen en zo is de eerste oorspronkelijke Urnex ® Urn & Brewer Cleaner TM ontstaan. Inmiddels biedt Urnex een groot assortiment reinigingsmiddelen aan, die voldoen aan de moderne koffie industrie.

Waarom reinigen met Urnex

Je drinkt toch ook niet uit een vies kopje?  Koffie is van nature een zeer olieachtig substantie. De koffie oliën hopen zich op aan de binnenzijde van de machine en vormen een ranzige substantie, die achterblijft in de machine. Deze substantie veroorzaakt niet alleen een vieze geur, maar kan ook verstoppingen in de filters en leidingen veroorzaken. Hierdoor kunnen er storingen aan de machine ontstaan. De achtergebleven substantie zal ook de smaak van de koffie gaan beïnvloeden, met gevolg een bittere of zure smaak aan de vers gezette kop koffie.

Investeer in reinigen

Een espresso-, koffie en melkschuimmachine blijft een grote investering. U zoekt naar de perfecte watertemperatuur, pompdruk, de mooiste melange koffiebonen en de beste grinder en maling voor uw bonen. Zorg ervoor dat u ook investeert in de Urnex reiniging van uw machine. Reinig de machine met Urnex en de machine blijft in topconditie en uw kopje koffie blijft vers, smaakvol en heerlijk geurend.

Welke machines reinigen

In ons assortiment vindt u het complete aanbod voor professionele reinigingsmiddelen van Urnex voor reiniging van uw espressomachine, koffiemachine, melkschuimmachine en koffiemolens. De Urnex reinigingsmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en helpen u uw machines op een eenvoudige wijze grondig te reinigen.

Aanbod reiniging

In ons Urnex assortiment vindt u:

  • Urnex ® Professional, reinigingsmiddelen voor professioneel
  • Puro ®, reinigingsmiddelen speciaal gericht op de professionele barista
  • Biocaf, reinigingsmiddelen op basis van milieuvriendelijke producten, biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij en geurloos.

Urnex

De professionele reinigingsmiddelen van Urnex bieden een totaal oplossing voor de reiniging van uw espresso-, koffie- en melkschuimmachine. De hoogste kwaliteit en gecertificeerde producten. Het aanbod Urnex producten is ruim en in meerdere vormen leverbaar, zoals tabletten, poeder en vloeistoffen. Neem een kijkje in het Urnex assortiment.