Koffiemolens

In assortiment hebben wij de automatische koffiemolens van Markibar opgenomen. Deze professionele koffiemolen voor de horeca zijn robuust en eenvoudig in gebruik. De verschillende modellen van Markibar zijn voorzien van on demand, elk shot vers gemalen en pre-ground voor maximale snelheid tijdens topdrukte. De Markibar koffiemolens zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

IZAGA

De nieuwe IZAGA Weight koffiemolen is voorzien van een nauwkeurige intern doseringsprogrammering voor de gewenste grammen.  De IZAGA  combineert innovatie, geavanceerde technologie en modern design. De IZAGA biedt een professionele en nauwkeurige automatische koffiemolen, die voldoet aan de eisen van de groot koffieverbruiker.

ASPE

De professionele ASPE koffiemolen is speciaal ontworpen voor de barista. De ASPE past zich aan al uw maal behoeften aan, van speciale koffie tot topdrukte.

QUIMBOA

Het compacte en robuuste ontwerp van de automatische QUIMBOA koffiemolen biedt maximale prestaties en efficiency om te voldoen aan de behoeften van de horeca professionals.